SAPS SEGUR QUE TENS LA TEVA LLAR BEN PROTEGIDA?

STAR FOC ANOIA, S.L. és una empresa amb més de 12 anys d’experiència en el món de la seguretat i protecció de béns i persones.

La nostra activitat principal consisteix en la venda, instal·lació i manteniment de tot tipus de materials, equips i sistemes de seguretat i protecció.

Les premisses més importants de STAR FOC ANOIA, S.L. són la continua innovació tecnològica i una aposta clara per estar a l‘avantguarda de totes las necessitats mitjançant una excel·lent relació qualitat/preu, amb un acurat servei postvenda de manteniment.

Per a tot això, hem dedicat el nostre esforç a tenir els mitjans professionals (mitjançant la preparació tècnica del nostre equip humà amb cursos de formació continuada, per a oferir un assessorament precís), i materials (mitjançant la renovació de la nostra maquinaria i instal·lacions per a garantir plenament el perfecte estat dels seus equips de protecció).

Disposem d’un equip jove, dinàmic i altament especialitzat, disposat a buscar les millors solucions a les seves necessitats. Contem amb una flota de vehicles per a l’àrea de vendes i postvendes. També disposem d’un sistema totalment informatitzat per a poder facilitar als nostres clients de forma ràpida tot el servei que sigui necessari.

La qualitat del servei i el grau de satisfacció del client és el principal objectiu de la nostra empresa i en reconeixement del nostre esforç i a la subjecció a les actuals normes de control i qualitat exigides per la normativa vigent hem obtingut el certificat de qualitat ISO 9001:2008 el qual constitueix una garantia per a la prestació dels serveis que reben els nostres clients.

Disposem de tots aquells certificats i documentació necessària pel desenvolupament de la nostra activitat (RECI, Riscos Laborals, OHSAS, L.O.P.D., etc.).